Mennyit ér a biztonsága? Távfelügyelet és riasztó telepítés Siófokon és vonzáskörzetében!

Miért jó a távfelügyelet? Megoldhatatlan, hogy mindig jelen legyünk ingatlanjainkban, pláne ha egy nyaralóról, vagy üzlethelységről van szó, de ugyanez vonatkozik az otthonunkra is. Amint kilépünk az ajtón, a számunkra oly fontos épület rögtön szabad prédává válik az illetéktelen behatolók, betörők számára.

A távfelügyelet nem más, mint a védett objektumok (családi házak, nyaralók, lakások, irodák, üzletek) működő riasztórendszerétől beérkező jelzések folyamatos felügyelete és a jelzésekre történő intézkedések összessége.

Ha az Ön riasztója jelez, azt a központ maximum 1 percen belül továbbítja a siófoki távfelügyeleti központ digitális vevőegységének . Itt a számítógépes program azonnal megjeleníti a monitoron keresztül a pontos riasztási adatokat, így a diszpécser megkezdheti az intézkedést.

Diszpécsereink az intézkedést igénylő riasztó jelzések esetén - amennyiben azt szerződésében kérte - haladéktalanul értesítik az Ön által megadott személyt/személyeket, szerveket, illetve ezzel egy időben helyszínre küldik a kivonuló szolgálat munkatársait, akik ellenőrzik a helyszínt, meggyőződnek az ingatlan sértetlenségét.

Írjon vagy hívjon bennünket információért vagy Önre szabott ajánlatért:
Hegedüs Ildikó ügyvezető : 06 30 491-4970
H-Future diszpécser szolgálat: 06 30 969-3436
email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A H-Future Biztonsági Kft. távfelügyeleti szolgáltatásai:

Siófokon és vonzáskörzetében az egyik legnagyobb távfelügyelet,
24 órás diszpécser és kivonuló szolgálat 3 járőrautóval,
ügyfeleinknek a havi átalánydíj kifizetése mellett csak a le nem mondott kezelői hibából okozott kivonulások jelenthetnek többlet költséget,
szerződésbe foglaljuk a 15 percen belüli helyszínre érkezést,
díjmentes kiegészítő szolgáltatásaink: értesítés a nyitásról és zárásról, tiltott időszak figyelése, zárás elmaradásának figyelése, havi eseménylista megküldése email formájában.

szolgaltat

A riasztás átjelzéshez szükséges adatátvitel működhet:
kapcsolt telefonvonalon,
mobiltelefon vonalon,
rádiós átjelzés alkalmazásával,
GPRS révén, valamint,
a fentiekből kialakított kombinációk útján.

A távfelügyeleti szolgáltatáshoz válassza a rádiós átjelzést :
fokozott biztonságú adatátvitel , HIF által engedélyezett , kimondottan vagyonvédelmi célra kiadott frekvencián
bármilyen riasztóközponthoz csatlakoztatható
az eszköz felszerelése egyszeri költséget jelent
a jelzések nem jelentenek további költséget

A H-Future Kft. siófoki távfelügyelet központjának jellemzői:
Áramkimaradás esetén nagy teljesítményű szünetmentes áramforrások és
aggregátor biztosítják az energiaellátást, melyekből 100%-os tartalék áll rendelkezésünkre
Az ENIGMA II DR-81000 többvonalas, multi-formátumú digitális vagyonvédelmi vevőberendezés

tecfelugyelet-siofok-szolgaltatas

Az ENIGMA II DR-81000 minden eseményt annak dátumával és idejével együtt tárol. Minden információt megjelenít az LCD kijelzőn, valamint az eseményeket ki is nyomtathatja és/vagy továbbíthatja a felügyeleti számítógépnek. A biztonság érdekében a felhasználó által programozható funkciók a dátum és idő állítás kivételével jelszóval védettek
Joggal jelenthetjük tehát ki, hogy korunk egyik legmodernebb rendszerével dolgozunk!

Hogy ne érje meglepetés:
Vezetékes telefonvonalon minden, a távfelügyeleti központba elküldött jelzés a telefonszámlában többletköltséget eredményez

Diszpécser szolgálat
Siófok belvárosában saját diszpécserközponttal rendelkezik cégünk, ahol munkatársaink a nap 24 órájában, folyamatosan figyelik a beérkező jelzéseket, és azonnal, a helyzetnek megfelelően intézkednek.

Hogy is néz ki ez pontosan?
Az építményre szerelt központ egy távfelügyeleti riasztóközponthoz csatlakozik, ezáltal az építményen elhelyezett érzékelők jeleit másodpercek leforgása alatt azonosítani, követni lehet. A diszpécser a jelzések alapján - a megrendelővel előzetesen megbeszéltek szerint - telefon segítségével megteszi a szükséges lépéseket.

Kivonuló- és járőrszolgálat
Kivonuló szolgálatunk munkatársai a nap 24 órájában rajtra készen állnak, arra az esetre, ha riasztás érkezik diszpécserközpontunkba.

Siófok mellett Siófok-Széplak, Siófok-Sóstó, Siófok-Kiliti városrészeken, valamint Zamárdi, Szántód, Balatonföldvár, Balatonszabadi, Balatonvilágos, Töreki és Ságvár településeken is szolgáltunk.

A diszpecsér a védendő objektumhoz legközelebb eső járőrkocsit értesíti a beérkező jelzésekre, amely azonnal a helyszínre siet és megteszi a szükséges intézkedéseket.
Hosszabb idere felügyeletlenül hagyott objektumok óvására kiváló megoldás a bizonyos időközönkénti kivonuló járőrszolgálat.

Hatékonyan szolgálja nagyobb létesítmények, telephelyek védelmét az élőerős védelem és a műszaki-távfelügyeleti rendszer kombinációja.

A kivonuló szolgálat feladata az építmények és vagyontárgyak védelmére telepített riasztó, illetve kamerarendszerek jelzése esetén a helyszínre történő kivonulás és a megfelelő intézkedések megtétele.

Ha a kiérkezési idő kellően rövid, a kivonuló szolgálat képes megakadályozni az értéktárgyak eltulajdonsítását, bár az illegális behatolást önmagában nem gátolja meg.

Ez a legtöbb esetben 5-15 perc, s ez elfogadottnak számít, hiszen ez a normaidő a járőrútvonalat tekintve, a tevékenységi körzet optimális kijelölésével. Cégünknél ez a 24 órás folyamatos szolgálatnak köszönhetően tartható.